Burn-out coach gezocht

Hoe word je burn out coach? » Burn-out coach gezocht

agile werken burn out

Na het doorlopen van de Healthy Crew werkwijze en richtlijnen werk je zelfstandig en handel je op eigen inzicht. Meerdere keren per jaar organiseren wij bijeenkomsten, waarbij je andere coaches ontmoet en inzichten en kennis met elkaar deelt. Interesse om je bij de leukste club aan te sluiten? Stuur je CV naar of via het formulier en we nemen contact met je op.

burn out coach gezocht

Naast dat alle coaches een ruime ervaring hebben in burn-out begeleiding zijn zij al jaren werkzaam als coach/therapeut/trainer. Zij hebben dus een bak aan kennis & kunde in huis. Niet al onze coaches hebben zelf een burn-out gehad, maar alle coaches die aangesloten zijn bij Bye Bye Burnout hebben wel ervaren hoe het leven ook zo zijn zwaardere periodes kent.

burn-out coach gezocht

Onze organisatie-experts begeleiden organisaties om de bronnen van uitval op de werkvloer effectief aan te pakken. Onze coaches & experts zitten door het hele land. Dit is prettig voor onze klanten want daardoor hoeven wij in principe geen nee te verkopen en kunnen onze klanten vrijwel altijd geholpen worden! Op dit moment hebben wij geen stageplekken beschikbaar en werken wij niet met starters of coaches die alleen hun eigen burn-out als ervaring hebben op het gebied van burn-out coaching.

gezocht burn out coach

Dit vergt een stuk ervaring en kennis. Wij werken daarom alleen met coaches & experts die voldoen aan onze eisen. Pas jij in bovenstaand profiel en wil je Bye Bye Burnout coach worden? Stuur dan je motivatie, ervaring en CV naar en indien er een match is zal er contact met je worden opgenomen.

stress burn out coach baan

Het zijn onze (freelance) coaches die iemand in staat stellen zichzelf te herpakken. En dat betekent voor werkgevers lagere kosten door minder uitval en impruductiviteit. Voor de medewerkers betekent dat een toemane van welzijn en geluk! Wij zijn een landelijk opererende organisatie met ruim 35 coaches en therapeuten door heel Nederland.

Burn-out coach gezocht

vacature ervaringsdeskundige burn out

Stapsgewijs doorlopen wij een mooi programma naar een betere en fijnere ik. Een ik die weet wat hij of zij wil, waar hij of zij naar toe wil groeien en hoe hij of zij dit op de beste manier mogelijk kan maken.

Een op de vier mensen wereldwijd ervaart mentale problemen, en dit aantal lijkt de komende jaren alleen maar toe te nemen. Ondersteuning is niet altijd binnen handbereik en rond het thema hangt vaak nog een taboesfeer, waardoor erover praten voor sommigen moeilijk is. Het is daarom tijd voor verandering: Inuka maakt het makkelijker om thuis mentale ondersteuning te ontvangen en biedt een effectieve aanpak aan mensen die mentaal niet lekker in hun vel zitten.

Jouw coaching biedt mensen perspectief en draagt bij aan een beter leven. Inuka biedt effectieve online coaching aan mensen met mentale problematiek. Aan de basis van de Inuka Methode ligt problem solving therapy. Deze aanpak richt zich op het verbeteren van iemands vermogen om met stressvolle levenservaringen om te gaan.

Hiervoor zijn een flink aantal nieuwe coaches nodig. Als coach start je eerst met een opleiding tot Inuka Coach, verzorgd door een team van onder andere GGZ specialisten. Je vormt een hecht team samen met andere coaches die elkaar helpen en je wordt ondersteund door ervaren begeleiders van Inuka. Tijdens de opleiding word je getraind in de Inuka Methode, waarmee je cliënten coacht: online via chat, vanuit huis en op de tijden dat het jou schikt.

De opleiding wordt normaal gesproken aangeboden voor 9. 500 euro. In dit geval wordt er door Inuka voor de opleiding enkel een eigen bijdrage van 250 euro gevraagd. Wil je meer inspiratie? Bekijk hier de TED-talk van Inuka’s co-founder Dr. Dixon Chibanda.

10 uur beschikbaar maken voor ons Je zoekt naar een mooie samenwerking waar jij graag een bijdrage aan wilt leveren. Je bent bij voorkeur aangesloten bij een beroepsvereniging Dan bieden wij je de kans om, naast je eigen werkzaamheden, in teamverband met ons samen te werken. Samen staan we sterker en weten we meer om zo optimaal mogelijk een klant te kunnen bedienen.

Uit de samenwerking komen vanzelf kansen.

€ 11,01 - € 13,01 per uur voor body, sport, food en mind? En lijkt het jou leuk om dames op deze gebieden te coachen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken per direct een parttime lifestyle coach in Tilburg die aan de slag wilt gaan voor de BBB Health Boutique.

Je hoeft niet meer voor delen van jezelf weg te lopen. Je krijgt meer zelfacceptatie en je leert om meer van jezelf te houden. Je erkent meer wat je energie kost en waar je energie van krijgt. Hierdoor ga je betere keuzes voor jezelf maken.

Wat ga je doen? Als loopbaancoach ben je onderdeel van ons fijne team en verzorg je het merendeel van de coachtrajecten in opdracht van het UWV. De trajecten die je gaat begeleiden zijn vooral mensen met een Wajong, WGA- of ZW-uitkering van het UWV. Vaak start je met een Werkfit Maken traject waarbij je mensen begeleid tijdens hun re-integratie.

Na het Werkfit Maken traject volgt het Naar Werk traject. Tijdens dit traject bekijk je samen met je coachee wat iemand nodig heeft om tot passend werk te komen. Hierbij kan je denken aan het begeleiden bij het solliciteren, zoals het maken van een cv en het schrijven van een sollicitatiebrief, en het begeleiden bij de inzet van netwerken, zoals het optimaliseren van het Linked, In profiel en het benaderen van contacten volgens de methode Netwerken Werkt.

Ben jij op zoek naar ander werk? Toe aan een nieuwe afslag in je loopbaan? Wij hebben momenteel 2 vacatures: Lees hieronder verder. Wakkert dit een vuurtje bij jou aan? Solliciteer nu. Effectyf verzorgt re-integratie en coachingstrajecten op maat. Wij zijn echte vakmensen. Betrokken specialisten met up-to-date kennis en brede ervaring.

Onze werkwijze is nuchter, efficiënt en persoonlijk. Wij coachen en re-integreren ‘on the job’. Zo komen wij in elke situatie tot het gewenste resultaat. Wij gaan voor kwaliteit en hebben de beste coaches en maatwerk trajecten. Verder lezen? Dat kan via . “Ik vind het heerlijk dat ik mijn eigen agenda kan bepalen.

36 - 28 uur p/w Ben jij een echte peoplemanager met een zakelijk profiel, die 30 consultant/coaches verspreid over het hele land motiveert en stimuleert? Woon jij ergens in de rechthoek van Lelystad tot Eindhoven en van Den Haag tot Enschede? En ben je voor 36 tot 38 uur per week beschikbaar? Lees dan hieronder verder over de mooie functie die je bij Effectyf kunt vervullen.

Als Effectyver ben je gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met NAH, ASS, burn-out, mentale problemen, cardiale klachten en kanker (of een deel hiervan). Maar bovenal ben je er voor iedereen die baat heeft bij een persoonlijke aanpak. Je hebt: Een afgeronde (relevante) HBO/WO-opleiding; Minimaal 2 jaar ervaring in de re-integratiebranche; Ervaring met coaching(methodieken) op verschillende niveaus; Een breed on- en offline netwerk; Affiniteit en ervaring met acquisitie, alsmede het onderbouwen van trajectplannen; Kennis van en ervaring met (een deel van) de hierboven genoemde specialismen; Verstand van wet- en regelgeving t.

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website gaan wij ervan uit dat u daarmee akkoord gaat. Accepteren Privacy & Cookies Policy.

Ben je op zoek naar een coach in Overijssel? Je bent bij Tjepkema Coaching aan het juiste adres. Ik verzorg loopbaancoaching en coaching bij burn-out en stress, waarbij ik mij gespecialiseerd heb in de coaching van mensen in de zorg en het onderwijs. Even kort: met wie heb je te maken? Mijn naam is Marjon Tjepkema.

Het één gaat niet zonder het ander. In de afgelopen jaren deed ik ervaring op als coach, trainer en HRM adviseur in diverse branches. Verder lezen: over Marjon Tjepkema Loopbaancoaching Herken jij je in het volgende: Voel je je uitgeput en weet je niet zeker of je werk nog wel past? Wil je graag ander werk maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Heb je veel interesses maar hoe weet ik nu welk werk echt bij jou past? Heb je het gevoel dat je in je werk niet voldoende wordt uitgedaagd? Wanneer bovenstaande vragen herkenning oproepen dan kan ik je ondersteunen bij de beantwoording.

We kijken naar wie je bent, wat je goed kunt, wat je talenten zijn en hoe je dit in kunt zetten in je werk. Meer weten: loopbaancoaching Loopbaancoaching HSP Ik ben gespecialiseerd in loopbaancoaching voor hoogsensitieve mensen. Juist wanneer je sensitief bent en makkelijk prikkels oppikt is het belangrijk dat je een baan vindt die hierbij past.

Wanneer je al een tijd solliciteert zonder succes of goed voorbereid je sollicitatiegesprek in wilt gaan dan kan ik je helpen middels sollicitatiecoaching. Als sollicitatiecoach help ik je bij het antwoord op deze vragen: Hoe verkoop ik mezelf tijdens een sollicitatiegesprek? Weet ik mezelf kort en krachtig te presenteren? Ben ik goed voorbereid en stel ik de juiste vragen? Straal ik de juiste persoonlijkheid uit? Hoe ziet mijn cv eruit en waar zitten kansen voor verbetering? Hoe benader ik succesvol de arbeidsmarkt? Meer weten: sollicitatiecoaching Outplacementbegeleiding Heb je te maken met ontslag of dreigend ontslag dan kan outplacement je helpen vlot een nieuwe baan te vinden.

Onder vakkundige begeleiding ontdek je wat je wilt, waar je kwaliteiten liggen en welke baan bij je past. Meer weten: outplacement Coaching bij burnout en stress Ervaar je stress- of burn-out klachten dan is het tijd om in actie te komen. Stress kan ontstaan door werk- of privéomstandigheden. Dit kan zich fysiek en mentaal uiten.

Wanneer je kiest voor coaching gaan we kijken waar je stressklachten wegkomen en wat je moet doen om stress uit je leven te bannen. Actief in heel Overijssel Mijn werkgebied is de provincie Overijssel: Almelo, Deventer, Hellendoorn, Hengelo, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Oldenzaal, Ommen, Rijssen, Raalte, Steenwijk, Vriezenveen, Zwolle en Enschede Handige informatie Op mijn site vind je blogs waarin ik mijn expertise met je deel.

In alles wat we doen bij het Coachbureau starten we met één vraag: ‘Hoe zal dit een verschil voor onze cliënten en hun werk betekenen? Onze ambitie is immers van elk coachingmoment een unieke ervaring te maken. Inspirerend, uitdagend èn aanzettend tot durf. Steeds op maat van de persoon die voor ons zit.

Cursus Leven met stress: blijf burnout de baas!

We hebben jarenlange ervaring door psychologen en de kwaliteit van een ‘live-cursus’ gebundeld in online modules. Toegankelijk, laagdrempelig en praktisch: doe het wanneer het jou uitkomt. Start vandaag nog met een leven meer in balans!

Ja, ik wil burn-out de baas blijven!